Hus & Have

 Familie

 Katte

 Akvariefisk

 AO-Klubben

Til forsiden

VELKOMMEN

Jeg vil lige kort fortælle lidt om mig selv,og hvad jeg har af interesser, kan i selv klikke jer frem til, rigtig god  fornøjelse.

Jeg kom til verden i August 1953 på Vestervej 22 i Glostrup, der havde jeg min barndom, siden hen har jeg som så mange andre, arbejdet rundt omkring blandt andet  boet og arbejdet i Katrineholm i Sverige i 3 år.

Jeg har 3 dejlige drenge, den ældste heder Bjarne som er 21år og er fløjet fra reden og  så er der Michael der bliver 19 år til Marts, til sidst er der Niclas som fylder 11 år i Februar, den store aldersforskel skyldes at de ikke har den samme biologiske mor, jeg bor sammen med Niclas mor som heder Anne Marie Julskov Hansen og det har jeg gjort siden sommeren 1992

Den 1. April 1995 købte vi huset her på Lyngmosen, det er der selvfølgelig sket en masse ændringer på lige siden, først lavede vi det meste af haven om og så kom turen til taget, der kom rejsning på og derefter fik vi sat nye vinduer i hele vejen rundt, hvor vi samtidig med det fik skiftet alt træværket og isoleringsmaterialet. Vores nyeste projekt med huset blev et nyt køkken og badeværelse.

Mine interesser, er fagforeningspolitik, min familie, som betyder meget for mig, den er en stor støtte i alle mine gøremål.       Hus og have, vores to katte Pjuske og Miv, naturen og mine hoppis som er akvariefisk.